Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/0/9/gokartoland.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1191 VÅRA KARTAR | Ölands Gokartcenter

 

Att köra våra nya moderna gokarts är enkelt och det behövs ingen tidigare erfarenheter.
Kartarna kräver bara gas och broms och växling sker automatiskt. Det är dock viktigt att följa de regler och instruktioner som personalen anvisar. Du behöver inga speciella kläder och hjälm samt nackskydd i olika storlekar finns att låna på plats. Vi använder endast svensktillverkade kvalitetskartar från Caroli Motor AB. Våra moderna Carolikartar har designats för maximal säkerhet. Samtliga kartar är utrustade med skyddsbåge samt säkerhetsbälte och kartarna kan av personalen regleras med fjärrkontroll.

 

STOR KART 

Våra nya Stinger kartar från Caroli är designade för maximal körupplevelse. Vår tekniska bana och den låga frigången till marken ger föraren en känsla av härligt hög fart med snabba beslut i tajta kurvor. Kartarna kan köras av personer som uppnått en längd på minst 140 cm och du kan se dina varvtider på en display i ratten.

 

JUNIORKART

De nya lättkörda Juniorkartarna kan köras av de som uppnått en längd på minst 115 cm eller ca 5-6 år. Med en toppfart på ca 15-20 km/h rattar de yngre förarna målmedvetet, säkert och glädjefyllt våra juniorkartar. För ökad säkerhet körs juniorkartarna på vår separata juniorbana som är speciellt anpassad för yngre förare.

 

DUBBELKART

I våra dubbelkartar finns plats för 2 personer att åka tillsammans. En av personerna sköter gas och broms medan den andra agerar passagerare och kan slappna av. I de nya dubbelkartarna kan två personer som inte kan eller vill köra själva alltså åka tillsammans i samma kart.

 

MINIKART

Våra minikartar är anpassade för de allra yngsta och kan köras från ca 3 års ålder. Minikartarna går i gångtakt och körs av barnen själva på vår separata juniorbana. Om barnet känner sig osäkert går det bra att en vuxen går med vid sidan och hjälper till.

 

 

För mer information om kartarna besök vår tillverkares hemsida: www.carolimotor.com

OM OSS

Ölands Gokartcenter erbjuder toppmoderna gokarts för hela familjen. Våra nya svensktillverkade kvalitetskartar är designade för att ge högsta möjliga säkerhet i kombination med maximal körupplevelse. Att köra gokart är både enkelt och roligt vilket gör aktiviteten lämplig för alla åldrar. Med Ölands bredaste gokartutbud har vi kartar som passar respektive åldersgrupp. Kom och prova våra nya kraftfulla vuxenkartar, lättkörda barnkartar, moderna dubbelkartar eller minikartarna för de allra yngsta. Kom när det passar er under våra dropintider eller boka något av våra färdiga tävlingsupplägg för grupper. Det behövs inga tidigare erfarenheter för att köra gokart.  Kartarna kräver bara gas och broms, växling sker automatiskt. På Ölands gokartcenter har vi säkerheten i fokus och alla kartar är utrustade med skyddsbåge samt säkerhetsbälte och kartarna kan av personalen regleras med fjärrkontroll. Hjälm och nackskydd i olika storlekar finns att låna.

NYHETER

De senaste åren har vi gjort omfattande investeringar för att maximera upplevelsen och minimera väntetiden. Detta uppnår vi genom att asfaltera om, bredda och förlänga banorna samt köpa in en massa nya toppmoderna kartar. För att optimera körglädjen har vi doserat kurvorna på stora banan och byggt en ny smidig depå på juniorbanan. Till de yngre barnen har vi anlagt en ny lekplats med säkert gummiunderlag. Om ni vill hålla er uppdaterade på nyheter och händelser finns även möjlighet att följa oss på Facebook.

ÖPPETTIDER DROP IN 

Stort tack för en fantastisk vår/sommar och höst 2019.

Vi har nu slagit igen vårt dropin för säsongen och fokuserar på planering inför 2020.

Öppettider för nästa år presenteras på denna plats under vintern.

Vill ni ha ytterligare information eller är intresserade av att boka en gruppbokning så tveka inte att höra av er på telefon 0703968198 eller mail. olandsgokart@gmail.com.

 

GRUPPBOKNING       

För stora såväl som mindre grupper finns möjlighet att boka något av våra färdiga tävlingsupplägg. Välj ett av våra alternativ nedan eller ta kontakt med oss för att hitta ett upplägg som passar er. Vid alla bokningar hjälper personalen till att lägga upp och organisera tävlingen. Tävlingsupplägg går att boka under vår/höst samt lågsäsong. Under högsäsong kan bokningar göras endast före och efter ordinarie öppettider för Drop in.

MINIRACE

Pris 275 kr/ person (minst 8 personer).

Tidskval 7 minuter, Final 8 min. Lämpligt för grupper mellan 8-50 personer. Inleds med ett tidskval där de bästa tiderna går till finalen. Om gruppen är större än 8 personer kör de som inte gått vidare till final ett omkval. Med detta upplägg får alla möjlighet att köra gokart minst 2 gånger.  

MAXIRACE

Pris 375 kr/person.(minst 6 personer)

Träning 5 min, tidskval 8 min, finaler 10 min. Prisceremoni med medaljutdelning. Lämpligt för grupper mellan 6-25 personer. Vårt populära Maxirace inleds med att alla kör en träning på 5 minuter. Efter träningsheaten följer ett tidskval där de bästa tiderna går till final. Om gruppen är större än 7 personer kör de som inte gått vidare även ett omkval. Med detta upplägg får alla möjlighet att köra gokart minst 3 gånger. Efter finalen håller vi i en prisutdelning med medaljer.

MEGARACE

Pris 475 kr/person. (minst 5 personer)

Träning 10 min, tidskval 12 min, Finaler 12 min. Prisceremoni med medaljutdelning. Lämpar sig för grupper på 5-15 personer som kört mycket gokart innan. Inleds med att alla kör en träning på 10 minuter. Efter träningsheaten följer ett tidskval där de bästa tiderna går till final. Om gruppen är större än 7 personer kör de som inte gått vidare även ett omkval. Med detta upplägg får alla möjlighet att köra gokart minst 3 gånger. Efter finalen håller vi i en prisutdelning med medaljer.

BARNKALAS

Om det är dags för barnkalas går det utmärkt att boka vår juniorbana. I paketet ingår att alla barn får köra gokart 2 gånger samt valfri glass. Priset är 195 kr/barn. Lämplig ålder är 5-8 år. Minimum 8 barn.

ÖLANDS PAINTBOLL

För att erbjuda en totalupplevelse för svensexan, möhippan, företaget eller kompisgänget har vi ett samarbete med Ölands paintball och event. Efter gokartkörningen kan ni därför boka in en rad andra upplevelser som paintball, bumperballs eller lasergame. Prata med oss i samband med bokningen av gokartkörning så fixar vi ett bra paket. För mer information om respektive aktivitet: Olandspaintball.se  

PRISER DROPIN 2019

Lös biljett på plats under våra öppettider så får ni köra så fort det är ledigt på banan.

KORTBETALNING

Under lågsäsong tar vi bara kontant betalning men under sommarsäsong 15 juni-26 augusti går det utmärkt att betala med alla vanliga betalkort.

Stor kart 7 min
150:-

10 min
200:-

Stor kart kan köras av alla som uppnått en längd på minst 135 cm.

Juniorkart 7 min
120:-

10 min
150:-

Juniorkarten kan köras fr ca 5-6 års ålder eller en längd på 115 cm.  

Dubbelkart 7 min
175:-

10 min
225:-
 

Med dubbelkartarna kan två personer som inte kan eller vill köra själva köra tillsammans i samma kart.  

Minikart 7 min
80:-

10 min
100:-
 

Våra minikartar går i gångtakt och körs av barnen själva eller med en vuxen som kan gå bredvid och hjälpa till. Körs på separat juniorbana och lämplig från ca 3 års ålder.  

 

HITTA TILL OSS

Ni hittar oss i Föra ca 2 mil norr om Borgholm. Det är väl skyltat och banan ligger precis bredvid väg 136 och syns därför tydligt när ni kommer. Adress: Landsvägen Vässby 33.

KONTAKTA OSS

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss via telefon eller mail.

Telnr: 070-3968198
Mail: olandsgokart@gmail.com

REGLER & SÄKERHET

Att köra gokart är både enkelt och roligt. Det är dock viktigt att läsa och följa regler samt instruktioner som anges av personalen på plats. Våra moderna Carolikartar har designats för maximal säkerhet. Samtliga kartar är utrustade med skyddsbåge samt säkerhetsbälte och kartarna kan av personalen regleras med fjärrkontroll. Hjälm och nackskydd i olika storlekar finns att låna. Hjälm är obligatoriskt vid körning.

BÄSTA VARVTID 2019 

Viktor Andersson

Växjö

Tid: 25.28

 

BESÖK ÄVEN GREBY GOKART

Gokart Öland AB äger två banor på Öland. Om ni vill pröva yterliggare en anläggning så besök även vår andra bana i Greby ca 9 km söder om Borgholm. Läs mer

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/0/9/gokartoland.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64