Lämna gärna ett avtryck i gästboken.

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/9/0/9/gokartoland.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3558

11 svar till “GÄSTBOK”

 1. Torbjörn Nilsson skriver:

  Har stuga vid Löttorp och brukar ta med mina barn och köra hos er några gånger varje sommar. Helt klart Ölands bästa gokartanläggning, nya tidtagningssystemen var suveräna. Önskar dock att ni hade öppet även under helger i Maj, kanske något att fundera på?

 2. Charlotte K skriver:

  Se till att vara väl förberedda inför midsommar, då kommer tjejligan som vanligt och tävlar om den ärofyllda vandringspokalen…/ Desperate housewives Färjestaden

 3. Albin skriver:

  Tack för en väldigt trevlig Gokart tävling. Otroligt kul & välorganiserat/ Albin

 4. Linnea skriver:

  Trevligt och välskött, vi kommer igen

 5. Micke skriver:

  Kul bana och bra bilar. Men det var synd att ingen ansvarig för anläggningen talat om för personalen att det ser väldigt illa ut när dom kör utan hjälm.

  • admin skriver:

   Tack för informationen i förra inlägget Micke. Självklart ska även personalen använda sig av hjälm om dom kör, det är ju grundregeln i säkerhetskrav på banan. Detta är all personal väl medvetna om. De som arbetade är tillsagda och misstaget kommer inte återupprepas. Med vänliga hälsningar, Jakob ägare Gokart Öland

 6. Erik skriver:

  Jag noterar att ni har öppet under Kristihimmelsfärds helgen samt öppnar dagligen redan fr 7 Juni. Riktigt bra att ni har öppet även under lågsäsong och inte bara som vissa företag fokuserar enbart på högsäsong. Jag och min familj kommer självklart välja att besöka er som arbetar för en längre säsong på Öland. Utöver detta vill jag också nämna att ni är klart roligaste gokartbanan i regionen.

 7. Anton skriver:

  Körde hos er i helgen. Nya kartarna var verkligen goa. Kommer tillbaka och krossar varvrekordet i midsommar :-)

 8. Adam skriver:

  Superkul bana och fräscha kartar. 5/5 solar till er vid dagens besök

 9. Christina skriver:

  Toppen bana!!!

 10. Anders skriver:

  Vill tacka för en väldigt trevlig bokning. Bra kartar, trevlig personal och välorganiserat. Hälsningar Anders med personal

Kommentera

AKTUELLT

Vi erbjuder en gokartupplevelse för alla. Stora moderna svensktillverkade carolikartar med tidtagning, juniorkartar och minikartar på separat bana samt dubbelkartar där 2 personer kan köra tillsammans. Ölands mest kompletta gokartbana.

Om ni vill hålla er uppdaterade på nyheter och händelser finns nu även möjlighet att följa oss på Facebook.

Läs mer

HITTA TILL OSS/
KONTAKTA OSS

Ölands största hyrkartanläggning. Gokarts för alla åldrar, dropin eller bokade tävlingsupplägg. Ölands Gokartcenter ligger ca 2 mil norr om Borgholm, väl synligt utmed väg 136.

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss på:

Telnr: 070-3968198
Mail: olandsgokart@gmail.com

ÖPPETTIDER DROP IN 2017

Lös biljett på plats under våra öppettider så får ni köra så fort det är ledigt på banan.

Under lågsäsong tar vi bara kontant betalning men under högsäsong 17 Juni- 27 Augusti går det utmärkt att betala med alla vanliga betalkort (Ej American Express eller Diners).

Dropin tider Hösten 2017
30 augusti         11:00-15:00   (Kontant Betalning)
31 augusti.         11:00-15:00   (Kontant Betalning)
1 September.     11:00-15:00   (Kontant Betalning)
2 September:     11:00-15:00   (Kontant betalning)
9 September:     11:00-15:00   (Kontant betalning)
30 September:   11:00-17:00   (Kontant betalning)
1 Oktober:           11:00-17:00   (Kontant betalning)

PRISER DROP IN & BOKNING

Lös biljett på plats under våra öppettider så får ni köra så fort det är ledigt på banan.

Priser drop-in 2017

STOR GOKART 6 MIN: 125:-
STOR GOKART 10 MIN: 175:-

(Stora kartarna kan köras av de som uppnått en längd på minst 140 cm.)

JUNIOR GOKART 6 MIN: 100:-
JUNIOR GOKART 10 MIN: 140:-

(Från ca. 6 år eller ca. längd 115 cm.)

MINI GOKART 6 MIN: 75:-
(Från ca 3 år.)

DUBBELKART 6 MIN: 150:-
DUBBELKART 10 MIN: 200:-
(Med dubbelkart kan 2 personer åka samtidigt, ett alternativ till funktionshindrade eller till barn som inte kan/vill köra själva.)

KORTBETALNING

Under lågsäsong tar vi bara kontant betalning men under högsäsong 17 Juni- 27 Augusti går det utmärkt att betala med alla vanliga betalkort. (Ej American Express eller Diners).

BOKNING

Under vår/sommar eller höst går utmärkt det att boka något av våra färdiga tävlingsupplägg med prisutdelning. På högsäsong är detta enbart möjligt före samt efter ordinarie öppettider.

Läs mer

 

 

BESÖK ÄVEN GREBY GOKART

För att kunna erbjuda våra kunder gokartkörning även på mellersta Öland har vi under 2014 byggt ytterligare en gokartbana. Liten teknisk bana belägen ca 9 km söder om Borgholm

Läs mer

 

BÄSTA VARVTID

Alex Wikell
Tid: 24,50

REGLER & SÄKERHET

Att köra gokart är både enkelt och roligt. Det är dock viktigt att läsa och följa regler samt instruktioner som anges av personalen på plats. Våra moderna Carolikartar har designats för maximal säkerhet. Samtliga kartar är utrustade med skyddsbåge samt säkerhetsbälte och kartarna kan av personalen regleras med fjärrkontroll. Hjälm och nackskydd i olika storlekar finns att låna. Hjälm är obligatoriskt vid körning.