Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/0/9/gokartoland.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/0/9/gokartoland.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/0/9/gokartoland.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 BILDGALLERI | Ölands Gokartcenter

Bildgalleri

Kika in vår bana!  

OM OSS

Ölands Gokartcenter erbjuder toppmoderna gokarts för hela familjen. Våra nya svensktillverkade kvalitetskartar är designade för att ge högsta möjliga säkerhet i kombination med maximal körupplevelse. Att köra gokart är både enkelt och roligt vilket gör aktiviteten lämplig för alla åldrar. Med Ölands bredaste gokartutbud har vi kartar som passar respektive åldersgrupp. Kom och prova våra nya kraftfulla Stinger kartar, nya lättkörda juniorkartar, våra nya moderna dubbelkartar eller minikartarna för de allra yngsta.

Kom när det passar er under våra dropin tider eller boka något av våra färdiga tävlingsupplägg för grupper.

Det behövs inga tidigare erfarenheter för att köra gokart.  Kartarna kräver bara gas och broms och växling sker automatiskt. På Ölands gokartcenter har vi säkerheten i fokus och alla kartar är utrustade med skyddsbåge samt säkerhetsbälte och kartarna kan av personalen regleras med fjärrkontroll. Hjälm och nackskydd i olika storlekar finns att låna.

NYHETER

Inför sommaren 2018 har vi gjort omfattande investeringar för att maximera upplevelsen och minimera väntetiden. Detta uppnår vi genom att asfaltera om, bredda och förlänga banorna samt köpa in en massa nya toppmoderna kartar. För att optimera körglädjen har vi doserat kurvorna på stora banan och byggt en ny smidig depå på juniorbanan. Till de yngre barnen har vi under våren anlagt en helt ny lekplats med säkert gummiunderlag.

Om ni vill hålla er uppdaterade på nyheter och händelser finns även möjlighet att följa oss på Facebook.

ÖPPETTIDER DROP IN 2018

Lös biljett på plats under våra öppettider så får ni köra så fort det är ledigt på banan.

Under lågsäsong tar vi bara kontant betalning men under sommarsäsong 16 juni- 26 augusti går det utmärkt att betala med alla vanliga betalkort.

Dropin Sommaren 2018

16 juni- 3 juli
11:00-17:00

4 juli-11 augusti
11:00-19:00

12 augusti-18 augusti
11:00-17:00

19-26 augusti
11:00-15:00

 

Dropin Hösten 2018

1 september
11:00-15:00(Kontant betalning)

8 september
11:00-15:00(Kontant betalning)

15 september
12:00-15:00(Kontant betalning)

29 september 
11:00-17:00(Kontant betalning)

30 september
11:00-17:00(Kontant betalning)

 

Under våra dropin tider tar vi inte emot bokningar. Lös biljett på plats så får ni köra så fort det är ledigt på banan.

 

Banans öppettider påverkas normalt inte av regnskurar men vid ihållande regn kan banan i undantagsfall stängas av. Är det väldigt dåligt väder och ni är osäkra så ring innan ni kommer.

GRUPPBOKNING       

För stora såväl som mindre grupper finns möjlighet att boka något av våra färdiga tävlingsupplägg. Välj ett av våra färdiga tävlingsalternativ nedan eller ta kontakt med oss för att hitta ett upplägg som passar er.

Vid samtliga alternativ hjälper personalen till att lägga upp och organisera tävlingen.

Tävlingsupplägg går att boka under vår/höst samt lågsäsong. Under högsäsong kan bokningar göras endast före och efter ordinarie öppettider för Drop in.

MINIRACE

Pris 275 kr/ person (minst 5 pers).
Tidskval 7 minuter, Final 8 min.

Lämpligt för grupper mellan 5-50 personer.

Inleds med ett tidskval där de bästa tiderna går till finalen. Om gruppen är större än 7 personer kör de som inte gått vidare till final ett omkval. Med detta upplägg får alla möjlighet att köra gokart minst 2 gånger.

 

MAXIRACE

Pris 375 kr/person.
Träning 5 min, tidskval 8 min, finaler 10 min.
Prisceremoni med medaljutdelning.

Lämpligt för grupper mellan 5-25 personer.

Vårt populära Maxirace inleds med att alla kör en träning på 5 minuter. Efter träningsheaten följer ett tidskval där de bästa tiderna går till final. Om gruppen är större än 7 personer kör de som inte gått vidare även ett omkval. Med detta upplägg får alla möjlighet att köra gokart minst 3 gånger. Efter finalen håller vi i en prisutdelning med medaljer.


MEGARACE

Pris 475 kr/person.
Träning 10 min, tidskval 12 min, Finaler 12 min.
Prisceremoni med medaljutdelning.

Lämpar sig för grupper på 5-15 personer som kört mycket gokart innan.

Inleds med att alla kör en träning på 10 minuter. Efter träningsheaten följer ett tidskval där de bästa tiderna går till final. Om gruppen är större än 7 personer kör de som inte gått vidare även ett omkval. Med detta upplägg får alla möjlighet att köra gokart minst 3 gånger. Efter finalen håller vi i en prisutdelning med medaljer.

BARNKALAS

Om det är dags för barnkalas går det utmärkt att boka vår juniorbana.
I paketet ingår att alla barn får köra gokart 2 gånger samt valfri glass.
Priset är 175 kr/barn. Lämplig ålder är 5-8 år. Minimum 5 barn.

ÖLANDS PAINTBOLL

För att erbjuda en totalupplevelse för svensexan, möhippan, företaget eller kompisgänget har vi till säsongen 2018 inlett ett samarbete med Ölands paintball och event. Efter gokartkörningen kan vi därför denna säsong boka in en rad andra upplevelser. Paintball, sumofotboll, sumobrottning, acherytag, bumperballs och waterballs. Prata med oss i samband med bokningen av gokartkörning så fixar vi ett bra paket.

För mer information om respektive aktivitet: Olandspaintball.se

 

PRISER DROPIN 2018

Lös biljett på plats under våra öppettider så får ni köra så fort det är ledigt på banan.

KORTBETALNING

Under lågsäsong tar vi bara kontant betalning men under sommarsäsong 16 juni-26 augusti går det utmärkt att betala med alla vanliga betalkort.

Stor kart 7 min
150:-

10 min
200:-

Stor kart kan köras av alla som uppnått en längd på minst 135 cm.

 

Juniorkart 7 min
120:-

10 min
150:-

Juniorkarten kan köras fr ca 5-6 års ålder eller en längd på 115 cm.

 

Dubbelkart 7 min
175:-

10 min
225:-

 

Med dubbelkartarna kan två personer som inte kan eller vill köra själva köra tillsammans i samma kart.

 

Minikart 7 min
80:-

10 min
100:-

 

Våra minikartar går i gångtakt och körs av barnen själva eller med en vuxen som kan gå bredvid och hjälpa till. Körs på separat juniorbana och lämplig från ca 3 års ålder.

 

HITTA TILL OSS

Ni hittar oss i Föra ca 2 mil norr om Borgholm. Det är väl skyltat och banan ligger precis bredvid väg 136 och syns därför tydligt när ni kommer.

Adress: Landsvägen Vässby 33.

KONTAKTA OSS

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss via telefon eller mail.

Telnr: 070-3968198

Mail: olandsgokart@gmail.com

REGLER & SÄKERHET

Att köra gokart är både enkelt och roligt. Det är dock viktigt att läsa och följa regler samt instruktioner som anges av personalen på plats. Våra moderna Carolikartar har designats för maximal säkerhet. Samtliga kartar är utrustade med skyddsbåge samt säkerhetsbälte och kartarna kan av personalen regleras med fjärrkontroll. Hjälm och nackskydd i olika storlekar finns att låna. Hjälm är obligatoriskt vid körning.

BÄSTA VARVTID 2018

Viktor Andersson

Tid: 25,02

BESÖK ÄVEN GREBY GOKART

Gokart Öland AB äger två banor på Öland. Om ni vill pröva yterliggare en anläggning så besök även vår andra bana i Greby ca 9 km söder om Borgholm.

Läs mer

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/0/9/gokartoland.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64